Flybillet eller all-inclusive ?

Skal man tage en all-inclusive rejse eller blot købe en flybillet ?

Det er vist det der hedder et godt spørgsmål og helt op til dig selv – men ingen tvivl om er man afsted med børn er det nemt og bekvemt og billigt !

Charterreejser findes som 4 forskellige typer, nemlig

Kun flybillet

Her får du kun en retur flybillet — uden transfer og hotel og normalt også uden indchecket bagage og mad på flyveren. Så det er mest til dem der vil have en meget billig transport og selv  vil planlægge rejsen på egen hånd.

Se eksempler på flybillet cahrterrejser her www.lastminutecharter.eu/charterrejser/flybillet – du kan finde flybilletter så billigt som 400 kr.

Uspecificeret hotel

Her får du flybillet retur – men normalt stadig uden indchecket bagage og mad på flyveren. Hertil får du et uspecificeret hotel værelse/lejlighed – normalt 1 eller 2 stjerners overnatning – så du skal ikkeinteressere dig for hotelværelsets standard eller beliggenhed. Du kan være uheldig eller meget heldig !

Du kan finde sådanne charterrejser helt ned til 1000 kr. Se eksempler her www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/uspecificeret

Navngivet hotel og forplejning

Her får du et navngivet hotel/lejlighed med rabat – med indchecket baggage og transfer til hotellet/lehligheden. Der kan være morgenmad med i prisen. Du ved hvad du får og det er her at du i ydersæsonerne kan være heldig med et 4/5 stjernet hotel/lejlighed til 1500 kr for en uge !

Se eksempler på www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/navngivethotel

All inclusive

Her får du navngivet hotel/lejlighed med rabat – med indchecket baggage og transfer til hotellet/lejligheden og med fuld forplejning. Forplejning kan være så som så – men forvent en uge med meget buffet mad ! Du ved hvad du får og det er her at du i ydersæsonerne kan bo, spise og drikket for 2000 kr for en uge  !

Se eksempler på www.lastminutecharter.eu/afbudsrejser/all-inclusive

Reklamer